taa jau lielai daljai no turienes kustiibas sagraabtas )
BET NU OKI) mans favorite shaun
ne taa labaakais bet viens no jaunaakajiem video , plus pie shada tipa muuzikas ir gruuti ko labu izstradaat , bet , ja tas iznaak . .. UH
Posted on 16.05.2007 11:02
ja visu interesanto no YOUTUBE parnest uz shejieni vietas driz nepietiks ))))......to Ronya...tieshi pie tadas muzikas kas pirmaja ViDEO ir stradat loti labi un interesanti..! protams ka japrot dejot shitaja stila...bet izskatas un sanak labi loti BIEZI !!!
piekrītu , zinu pat pāris cilvēkus, kuri sapņo par dejas izpildīšanu pie līdzīgas mūzikas un tik un tā danco pie ierastā hiphopa . (es to cilvēku skaitā- mans mazais sapnītis ir nodejot pie Resident evil Umbrella tēmas. nešpikot !!)))kaut gan , ja vari izdarīt to labāk ar mani- tā nav špikošana
par youtube . varbūt laiks ievest kāds pārmaiņas teiksim tā - SAVU 1 min free danci , bez kādam tur iemēģinātām kustībām ? parādīt sevi , apskatit citus , pamācīties ?
Edited by Anton on 28.05.2007 00:14
Posted on 10.07.2007 09:53
Protams ka neviens te neliks savejo video )))))))) Battla var paradit visu nevis salidzinat te MINUTES ))) Par to stilu....daudzi jau sen dejo...Eiropa tas ir loti aktuali....un nemaz nevajag spikot ...! es pats jau uztaisiju paris show pie tadas muzikas...PEDEJAIS BIJA UZTAISITS ZVIEDRIJAa nedelju atpakalj
nezinatajiem pastastishu , ka Blizzcon ir ikgadeja kompanijas Blizzard Entertainment izstade , kas veltita vinju galvenajam izdotajam speelem Warcraft , Diablo un Starcraft. izstades ietvaros notiek dazhadi turniri, konkursi un arii labakas dejas sacensibas , par ko arii bus staasts . spele World of Warcraft izmanto ljoti daudz slavenas deju kustibas , ka piemeram no napaleon dynamite (!!!) (video, kuraa apvienotas orginalas dejas un in in game fotomontazha , apmeram dos apjausmu par ko iet runa )
un te nu galvenais video
shis video parada kaa no vienas garlaicigas un neintersantas deju kustibas speelee var izdomaat perfektu, hipnotizejoshu deju ( un vineet Blizzcon )